America nu crede-n penibil

Inca de la prima fraza vreau sa subliniez faptul ca nu ma refer la intreaga America, ci doar la capeteniile ei. Ca aceste capetenii corupte, inepte si incompetente au fost alese si realese de americani, e o cu totul alta poveste de care ma voi ocupa cu alta ocazie. Dar pina atunci vreau sa remarc infinita dementa care a cuprins partidul unic american. Pentru ca dupa cum am mai spus, in US functioneaza un singur partid cu doua capete, care, ca orice pertid, are si citva dizidenti a caror voce e estompata de cea a marionetelor.

Simbata a avut loc cel mai important vot din istoria US. Votul de care depindea independenta US. Votul din care sa-si traga seva industria de armament, capeteniile americane si cele ucrainene. Votul care sa asigure poporului american o mare muie, iar celui ucrainean mai multe funeralii. Pe linga aceste 60 de miliarde, din care cel mai putin va avea de beneficiat armata ucraineana (care armata? mai e vreuna?), trogloditii partidului unic au aprobat si vreo 14 miliarde Israelului ca sa poata casapi mai multi arabi. Iar arabilor, le-a aprobat un miliard din care sa bea apa aia care scapa de casapeala ovreiasca.

Bun, deci asta e coruptia, ineptia si incompetenta, de minciuna nu mai amintesc intrucit a devenit traditionala. Dar in ce consta penibilul? Ei bine, penibilul rezida in faptul ca imediat dupa anuntarea rezultatului, votantii, aia vinduti globalismului, au scos steguletele bicolore, galben-albastre, urlind din toti rarunchii U-crai-na! U-crai-na! A fost, pe cit de penibil, pe atit de inaltator. Adica hienele nenorocite dadusera in clocot de fericire ca pot prelungi razboiul si curma vietile a altor mii si zeci de mii de ucraineni si citiva rusi. Nu-i asa ca vi se preling lacrimi de fericire?

Realitatea e ca penibilul fusese anuntat inca din timpul alocutiunilot in care unul dintre sutele de deputati descreierati a spus „Ucraina border it’s our border”. Altul ca „democracy it’s under attack” Ca Putin e nazist. Desi ala lupta contra nazistilor.

Si ca veni vorba de nazistii ucraineni, sa mai spun ca Azovul refuza sa mai lupte intrucit, pina si ei, cit sunt ei de fanatici si nazisti, si-au dat seama ca acum nu mai e vorba de lupta, ci de un sacrificiu prostesc si inutil pe care Zelenskii si capeteniile apocalipsei li-l ordona. Asa ca baietii si-au luat zvasticile si-au tuns-o din bataie bombardamentelor rusesti. Altii se predau de buna voie, pentru ca decit o moarte inutila, ca a francezilor trimisi de Macron, mai bine o viata-n limba rusa.

Am sa pun si un clip cu MTG pentru a dovedi ca nu toti alesii isi vind constiinta, intereselor antiamericane.

Un gând despre „America nu crede-n penibil

Lasă un comentariu