Mindria de-a te fute-n cur

Nu stiu daca ati aflat sau nu, dar mindria unui barbat de-a se fute-n cur cu alt barbat a explodat ca o ejagulare spontana. Si la drept vorbind fiecare barbat e liber sa-si bage-n cur si stilpi de telegraf, daca asta-l satisface. Nimeni nu are dreptul sa decida pe curul altuia. Dar de la a avea dreptul inalienabil de-ati penetra gaurile si pina la nebunia la care s-a ajuns e totusi un drum lung. Drum pe care cei care ne pretind decenta, se pare ca l-au parcurs la viteza maxima. In momentul actual, in lumea nemusulmana, steagul curcubeist al bulangismului a devenit un simbol al mindriei de-a te fute-n cur.

In fine, n-au decit sa se mindreasca pina s-or caca pe ei, dar de ce ne sunt bagati pe git? Un ala de prin Parlamentul Romaniei se plingea ca manifestarile senatoarei Sosoaca sunt indecente. Deci, ca sa fim clari, incurajarea poponarelii si defilarile scabroase ale Mindrilor sunt decente, vociferarile senatoarei contra hotiei si vasalitatii, nu. Pai cit de idiot si nenorocit trebuie sa fii, sa susti o astfel de aberatie, ba mai mult, o astfel de anomalie. Nu m-ar mira sa-i puna si poza lui Vlad Tepes pe steagul curist ca sa demonstram lumii ca noi avem si-o istorie intr-ale penetrarii anale. Si sunt convins ca daca acei activisti ai poponarismului vor citi cele scrise de mine, ma vor infiera, pentru ca e imoral sa critici acest fenomen. Moral e doar sa-l practici si sa-l propovaduiesti.

Ca aceste manifestari au luat amploare intr-o tara cum e Canada, e normal, atita timp cit un poponar e la butoane, dar in rest? Asta macar impune ce practica, marijuana, bulangism, comunism si ce-i mai bese mintea din capul cu caciulita. Ca el acolo o are localizata. Dar nu inteleg de ce aceasta anomalie sexuala ne este bagata pe git noua, astora hetero. Si daca tot s-a ajuns aici, de ce lipsesc N-ul si Z-ul din abrevierea aia idioata, LGBTQ …? Adica necrofilii si zoofilii n-au drepturi? Aia nu-s la fel de oameni si la fel de normali ca poponarii? Imi suna a discriminare. Voua, nu?

Si hai ca noi ca noi, dar copiii? Ei de ce trebuie invatati ca mama poate fi barbat? La ce-i ajuta in viata aceste cunostinte despre linsul a ceea ce poseda? Ce dracu au ajuns copiii, ciini, sa-i incurajezi s-o linga? Sau poate ca aceasta propaganda face parte din maretul plan de depopulare a planetei. Ca nu m-ar surprinde.

De retinut totusi ca musulmanii ii ciopirtesc pe pederasti. Si atunci te intrebi, oare cine va stapinii Pamintul in viitor, atita timp cit crestinii se fut in cur iar musulmanii toarna copii la foc automat? Si cred ca am raspunsul corect, dar mi-e frica sa-l enunt.

Intru ieri intr-un magazin cautind un … qualcosa. E si cum ma plimbam printre rafturi, dau de unul mic-pitic dedicat copiilor. Si ce sa vezi? Unele produse erau pictate in steagul bulangist. De ce oare? La ce si pe cine ajuta aceasta inoculare in mintile infantile a unui fenomen contra naturii? Pentru ca eu va spun, in mod sigur n-au cerut-o copiii. Adultii au inebunit. Uite la ce se face reclama in ziua de azi si-n perioada anomaliei generalizate: https://www.etsy.com/ca/market/gay_flag_baby

This image has an empty alt attribute; its file name is image.png

E de neinchipuit pentru o minte normala, dementa la care s-a ajuns. Adultii care mutileaza mintea copiilor ar trebui executati in piata mare. E inadmisibil ce-si permit sa faca aceste minti bolnave si nu ma refer numai la poponari. Pentru ca si in rindul celor hetero exista multi deraiati mintal. Anomaliile au devenit normalitate. Minciuna, diplomatie. Cenzura, arma impotriva adevarului. Propaganda mincinoasa, adevar irefutabili. Imoralitatea, moralitate. Genocidul, antiterorism. Fascismul, democratie. Falsitatea, decenta. Patriotismul, dementa si dementa, noua ordine mondiala.

Unde dracu se va ajunge? Stie cineva?